V Grant Thorntonu smo oblikovali posebno skupino za bolj proti posledicam Koronavirusa COVID-19. Poleg sprotnega obveščenja o novostih smo pripravili  šest glavnih področij storitev za odpravo oz. ublažitev morebitne škode, ki jo je povzročila blokada poslovanja. 
V času krize so pomembne hitre odločitve, zato predstavljamo storitve, s katerim lahko vaše podjetje preživi težke čase epidemije ali jih celo spremeni v priložnost za rast. Kako hitro se prilagodite novim razmeram, se lahko odloča o usodi vašega podjetja v prihodnjih letih.

Naši strokovnjaki se v celoti zavedajo najnujnejših potreb Slovenskih podjetij v času izbruha koronavirusa. Spodaj so področja na ketrih vam lahko pomagamo:

1. Davčno in pravno svetovanje

2. Delovno pravno svetovanje

3. Revizija in računovodsko svetovanje

4.  Poslovno svetovanje

5.  Finančno svetovanje

6.  Forenzične in preiskovalne storitve 

COVID-19Predstavitev storitev za blaženje posledic KoronavirusaPreglej poročilo

Pripravljeni smo takoj pomagati vašemu podjetju

Grant Thornton Slovenija je ustvaril ekipo strokovnjakov, ki že zdaj uspešno svetuje slovenskim in menarodnim podjetjem, kontaktirajte nas in spremenite nevarnost krize v priložnost že danes.

Naši strokovnjaki so pripravili vrsto poslovnih, pravnih in finančnih svetovalnih storitev, ki - resnično verjamemo - najbolj ustrezajo trenutnim izzivom, s katerimi se podjetja spopadajo. Mi lahko hitro in znatno zmanjšamo poslovno tveganje za vašo organizacijo.

Letna poročila in konsolidacija

V Grant Thornton izdelamo letno poročilo tako na podlagi računovodske dokumentacije, ki jo vodimo pri nas, kot tudi v primeru, da nam računovodsko dokumentacijo posredujete iz vašega računovodstva. Za vas pripravimo računovodski pravilnik, po potrebi pa prevzamemo tudi konsolidacijo in izdelavo računovodskega priročnika skupine.

Smo strokovnjaki za prenos lokalnih letnih poročil v sistem poročanja skupine (po trgovinskem zakoniku (HGB), mednarodnih standardih računovodskega poročanja (MSRP) ali ameriških splošno sprejetih računovodskih načelih (US-GAAP)), ki služi pridobitvi podatkov, potrebnih za konsolidacijo.