V Grant Thorntonu smo oblikovali posebno skupino za boj proti posledicam Koronavirusa COVID-19. Poleg sprotnega obveščanja o novostih smo pripravili  šest glavnih področij storitev za odpravo oz. ublažitev morebitne škode, ki jo je povzročila blokada poslovanja. 
V času krize so pomembne hitre odločitve, zato predstavljamo storitve, s katerim lahko vaše podjetje preživi težke čase epidemije ali jih celo spremeni v priložnost za rast. Kako hitro se prilagodite novim razmeram, se lahko odloča o usodi vašega podjetja v prihodnjih letih.

Naši strokovnjaki se v celoti zavedajo najnujnejših potreb slovenskih podjetij v času izbruha koronavirusa. Spodaj so področja na katrih vam lahko pomagamo:

1. Davčno in pravno svetovanje

2. Delovno pravno svetovanje

3. Revizija in računovodsko svetovanje

4.  Poslovno svetovanje

5.  Finančno svetovanje

6.  Forenzične in preiskovalne storitve 

COVID-19Predstavitev storitev za blaženje posledic KoronavirusaPreglej poročilo

Pripravljeni smo takoj pomagati vašemu podjetju

Grant Thornton Slovenija je ustvaril ekipo strokovnjakov, ki že zdaj uspešno svetuje slovenskim in mednarodnim podjetjem, kontaktirajte nas in spremenite nevarnost krize v priložnost že danes.

Naši strokovnjaki so pripravili vrsto poslovnih, pravnih in finančnih svetovalnih storitev, ki - resnično verjamemo - najbolj ustrezajo trenutnim izzivom, s katerimi se podjetja spopadajo. Mi lahko hitro in znatno zmanjšamo poslovno tveganje za vašo organizacijo.

  • Vnesite svoje podatke
  • *
  • *
  • *