Z avtomobilsko industrijo na poti rasti

Avtomobilski sektor ima v srednji, vzhodni in jugovzhodni Evropi velik pomen, ki se nenehno povečuje. V srednji in vzhodni Evropi se na leto proizvede več milijonov avtomobilov, kar predstavlja dvajset odstotkov njihove celotne proizvodnje v EU.

Srednje- in vzhodnoevropski trg je za proizvajalce avtomobilov že več let zelo privlačen. Nizki stroški dela, dobro usposobljena delovna sila in nadpovprečna gospodarska rast omogočajo optimalne pogoje za naložbe.

Konkurenca v avtomobilski industriji je in ostaja močna. Fleksibilnost na področju inovacij je ena od ključnih lastnosti proizvajalca avtomobilov, ki želi biti še naprej med vodilnimi in nadaljevati uspešno poslovanje.

Svetovalci Grant Thornton smo si z dolgoletnimi izkušnjami na področju davčnega svetovanja in revizijskih storitev v avtomobilski panogi ustvarili dobro ime. Naši strokovnjaki številnim znanim avtomobilskim podjetjem, ki se ukvarjajo s prodajo ali dobavo, nudijo pomoč in svetujejo pri vprašanjih, ki presegajo okvire državne zakonodaje.

Vodilni partner Tomaž Mahnič Kontaktirajte nas
Partnerica, vodja svetovalnih storitev Sandra Damijan Kontaktirajte nas