Bodite v koraku z najnovejšim tehnološkim napredkom – in si zagotovite varnost

Mediji, informacijska tehnologija (IT) in komunikacijska podjetja se nenehno spreminjajo. Tehnološki napredek je v preteklih letih večkrat prevetril naš način komuniciranja. Sodobne trende že po nekaj mesecih zamenjajo novi inovativni koncepti. Za podjetja je zato zelo pomembno, da se čim prej odzovejo na nove izzive in sledijo najnovejšim trendom.

Pri Grant Thornton medijskim družbam, dejavnim v posameznih državah ali na mednarodni ravni, zagotavlja revizijske storitve in jim svetuje na področju davčnih strategij.

 

Kibernetska in IT-varnost

Pri Grant Thornton smo dejavni tudi na področju kibernetske in IT-varnosti.

Vaše podjetje v IT-sistemih shranjuje zelo pomembne podatke, ki jih želite dobro zaščititi.

 

Naše storitve

Naša izkušena ekipa vam nudi številne možnosti analize poslovanja in IT-okolja. S ciljno usmerjeno analizo tveganj najdemo morebitne grožnje za vaše podatke in sisteme. Izvajamo t.i. »Health Checks« preglede vaših informacijskih procesov in sistemov ter sistemov vodenja in upravljanja IT. Z rednimi notranjimi in zunanjimi pregledi širšega okolja IT v vašem podjetju dobimo boljši pregled nad akutnimi tveganji.

Poleg tehničnih analiz naša ponudba storitev obsega tudi organizacijske varnostne ukrepe in usposabljanja. Po želji preverimo, v kolikšni meri se vaši zaposleni zavedajo pomena IT-varnosti – izvedemo t. i. socialni inženiring. Dodatno vam nudimo tudi usposabljanja zaposlenih in vodstva družbe na področju ozaveščanja (»Awareness Training«) v okviru celostnega izvajanja varnostne IT-strategije.

Vodilni partner Tomaž Mahnič Kontaktirajte nas
Partnerica, vodja svetovalnih storitev Sandra Damijan Kontaktirajte nas