Grant Thornton Slovenija nudi svojim klientom širok nabor revizijskih storitev ter storitev davčnega in poslovnega svetovanja. Naši strokovnjaki so specializirani predvsem za področje srednje Evrope in so tesno povezani z ostalimi podjetji Grant Thornton v regiji. Da bi vam lahko ponudili najboljšo možno podporo in storitve, združujemo leta mednarodnih izkušenj in znanje, ki smo ga pridobili v več kot dvajsetih letih prisotnosti na slovenskem trgu.

Naš odnos s strankami temelji na osebnem pristopu in zaupanju. Pri Grant Thorntonu boste imeli vedno, ko boste potrebovali nasvet, na voljo osebnega svetovalca in ne anonimne ekipe.
 

Grant Thornton International   

Grant Thornton International je podjetje (korporacija) globalnega merila, s skupno več kot 5 milijardami $ prihodkov v 2017 se uvršča med vodilne na področju poslovnega in davčnega svetovanja ter revidiranja in računovodstva. Prisotnost v 136 državah na svetu združuje globalni doseg in vam omogoča mednarodno poslovanje, sodelovanje s lokalnimi strokovnjaki pa trenutno okoli 50,000 zaposlenih

Grant Thornton želi še naprej ustvarjati globalno podobo podjetja kot najboljšega partnerja, ki pomaga dinamičnim podjetjem, da se znajdejov zahtevnih poslovnih okoliščinah. Želimo postati VAŠA prva izbira.